menu

Upplev vårt

Sortiment av gasolgrillar

För många människor är gasolgrillen rätt val för matlagning utomhus. Den är användarvänlig och praktisk. Den perfekta mittpunkten för familj och vänner.

Furnace heston steak grilling

"Mänsklig utveckling har till stor del skett tack vare utvecklingen av eld och energi. Att laga mat över en eld var en gång en del av vardagen – och är fortfarande på många ställen i världen.”


Heston signature
Force mint front

Kraftfull prestanda, ingen dramatik

Om du älskar bekvämligheten vid tillagning på gasolgrill, kommer du att älska FORCE ™ och FURNACE ™, som ger dig alla möjligheter från det moderna köket. Grillarna är stilfulla, men samtidigt kompakta. De blir snabbt varma, har unika färger med UV-beläggning, som hindrar att de bleknar. Dessutom är det starka aluminiumet utformat för att motstå rost.

Snabbt och elegant

Redo för matlagning på bara 5 minuter. Du kommer att uppleva snabb antändning med omedelbar värme. Kontrollen är elegant och användarvänlig, och garanterar dig en precision som du länge drömt om. Utrustad med porslinsemaljerad gjutjärnsgaller.

furnace graphite teppanyaki heston grill
Furnace orange close up angle

Stilren design

Grillen är väldigt lätt att rengöra, motstår rost och är tillgänglig i flera olika färger. De integrerade flamtämjarna höjer säkerheten och minskar risken för stickflammor.

Furnace front on hood open grill and flat plates

Obesvärad konventionstillagning

Lockets höjd och tjocklek gör grillen perfekt för konvektionstillagning. Värmen cirkulerar 360 grader inuti, medan maten tillagas, och får den perfekta grillsmaken. Det höga locket är utformat för att förbättra luftgenomströmningen under utomhus konvektionstillagning. Du garanteras en jämn tillagning över hela grillens yta.

Flexibilitet

Det är enkelt att byta mellan grillplattor och grillgaller, vilket gör det lätt för dig, att tillaga det, du önskar, på det sätt du önskar.

Furnace top down grills

Upplev hela sortimentet